4/19/2015

The Musical Book TAG

Sziasztok, ma egy book taget hoztam nektek. Jövő héten nem igazán tudok semmit ígérni, lehet, hogy csak vasárnap lesz bejegyzés, de az is lehet, hogy egyet beiktatok hét közben is. Ma csak egy Book TAG-re van kapacitásom, mert be vagyok zsongva a könyvfesztivál miatt és itt pörgök, ugrálok és vibrálok össze-vissza, szóval nem bírok nyugodtan leülni blogolni. Már alig várom az élménybeszámolós bejegyzést, készen állok, hogy dokumentáljam az egész napomat, de ne szaladjunk annyira előre, a könyvfeszttől még elválaszt egy csomó matek/tesi/kémia/fizika óra, szóval ja... Még egy komplett kínzás tortúra, de utána szombaton Könyvfesztivááááál.. És alig várom, a jelenlegi terv az, hogy amikor molyos névjegykártyát látok és odaszaladok és lefotózkodom az illetővel, majd hazajövök egy csómó könyvvel és távoltartási végzéssel.. A mai Book Tag a The Musical Book Tag lesz. Mind ismeritek Attila the Bookaholic csatornáját, ha nem, az öreg hiba, akkor nézzétek meg és ismerni fogjátok. Ezt a Book Taget ő kreálta és én most utólagos engedélykéréssel ellopom..

PSY-Gangnam Style: Egy felkapott könyv, amit te is nagyon szeretsz.
Jennifer L. Armentraut: Luxen sorozat. Meg is van a napi Daemon reklám. Haha No comment. Mindenki tudja, hogy imádom és ma már így is annyira túl vagyok pörögve, hogyha elkezdeném bemutatni, akkor túl sok lenne a nyáladzásból.


Adele - Someone Like You: Egy könyv/könyvsorozat, amin nehezen túllépni, annyira szomorú lettél, hogy vége.

Tekintve, hogy minden könyvsorozat befejezésénél bőgök, mert VÉGE, így elég nehéz ezt megválaszolnom.  Kezdésnek ott a Csitt csitt sorozat, ami az első Vörös Pöttyös könyvem volt és nagyon nagyon imádtam, szóval napokig keseregtem rajta, hogy vége. Utána ott volt a Pokoli szerkezetek trilógia, Az éhezők viadala trilógia, a Beavatott trilógia stb. stb. Most pedig már hónapok óta nem merem elkezdeni A mennyei tűz városát, mert akkor vége lenne..





Tomes Jones - Sexbomb: Az első erotikus könyv, amit valaha olvastál.

A soha határa annak számít? Koromra való tekintettel nem hinném, hogy én lennék pl. a Szürke ötven célközönsége..



Katy Perry - Dark Horse: Egy könyv, aminél teljesen másra számítottál, mint amiről ténylegesen szólt.

Ez a könyv nálam a DUFF volt és a film előzetes tájolt kicsit félre, mert az alapján egy laza, romantikus, amcsi tiniregénynek tűnt, a valóságban pedig kicsit komolyabb volt.. Nem tudom eldönteni, hogy az tetszett volna jobban, amit gondoltam róla vagy az volt jobb, ami valójában.


Pokémon: Egy könyv, ami a legelső olvasmányaid között volt.

Cynthia Hand: Angyalsors még az elsők között volt.


Miley Cyrus - Wrecking Ball: Egy könyv, ami teljesen lerombolt téged

Húúú, Az Opálon nagyon kiakadtam, de ma már megvolt a napi Luxen reklám, szóval legyen a..... Öhmmm... *elszalad, megnézi a könyvespolcot* A hercegnő.. A Pokoli szerkezetek befejező kötete minden szempontból lerombolt. Utána egy csomó ideig olvasási válságom is volt miatta..


Pharrell Williams: Happy: Egy könyv, aminek az olvasása közben nem tudtad abbahagyni a mosolygást/nevetést.

Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek. Általában minden LOL könyvön sokat szoktam nevetni, de ezen különösen, a legnagyobb kedvencem a LOL szériából.
Ki ne szeretné a Fuentes tesókat?


Frozen - Let It Go: Egy könyv, amiben egy olyan testvérpár van, akiket nagyon szeretsz

Simone Elkeles: Tökéletes kémia trilógia.. Ki ne szeretné a Fuentes tesókat?


Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Need You Love: Egy nyálas könyvbeli szerelmespár, akiket ki nem állhatsz

Leiner Laura: Akkor szakítsunk: Eszti és Csabi.. A könyv nagy részében utáltam őket, a végén meg hát.. Tudjuk mi történt..


Iggy Azalea - Fancy: Egy könyvborító, amit imádsz.
Julie Kagawa: Vastündérek sorozatának a borítói, imádom őket, gyönyörűek..


Lady Gaga - Bad Romance: Egy könyv, amiben tiltott szerelem van.

Hú, kb. az összes könyvem.. A Rómeó és Júlia elég tiltott?


Ariana Grande - Problem: Egy szereplő, akit utálsz.

Nekem ennél a pontnál holtversenyben van Bella (Alkonyat) és pite Peeta (Éhezők).. Tudom, most majd kapom a sok sarat, de én mindkettőjüket utálom. Az éhezők viadala egyébként nagy kedvenc, de még jobban imádnám, ha Peeta az első részben elpatkolt volna..

3 megjegyzés:

  1. Szegény Pitát most siratom!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Annyira még nem kell siratni, ha beteljesült volna a vágyam, hogy kinyírják az első részben akkor jobban sirathatnád :DD

      Törlés
  2. De kis gonosz vagy ma!:D
    Még csinálhatnak belőle egy jó kis gyrost!

    VálaszTörlés